Ens avalen 25 anys d'experiència en el restaurant
PETIT CATALÀ (D'Alpicat)
i el restaurant ALARI (Lleida).
Currículum d’En Salvador Alari
PETIT CATALÀ (D'Alpicat)
i el restaurant ALARI (Lleida).
Currículum d’En Salvador Alari
1er Premi Expo -Lleida 1989 –
Piano de xocolata blanca farcit de fruita de
Lleida, dedicat a Enric Granados.
Diploma d’honor 1989 a la participació
en la setmana de la Cuina Catalana a Balaguer.
3er Premi Expo- Lleida 1988 – tàrtar de
truita i cranc de ri.
Diploma d’honor 1994 a la iniciativa de la fruita al plat organitzat per la
Federació d’Hoteleria , atorgat pel Ministeri d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
H e impartit cursos de cuina del
1994 al 2005:
Pel parats, a l’escola de Hoteleria
A les Germanetes del Pobres,
Col·legi l’Episcopal de Lleida, Maristes, i Dominiques
Mestresses de casa : Plats de Nadal, de Setmana Santa,i Postres.
Ajuntament de Balaguer
Ajuntament de Lleida
Ajuntament de Montsonís.
Tallers de cuina a L’espluga Calba, Alpicat, Artesa de Lleida, i Puigvert
Diploma d’honor 1995 a la col- laboració i participació en la setmana
Catalana a Buenos Aires.
Diploma turístic de Catalunya
1996 al millor restaurant de Lleida, atorgat
pel Departament de Comerç, Consum
i Turisme de la Generalitat de Catalunya.
Confrare de la Confraria dels Vins de
la Terra Ferma.
Col·laborador i participant 1998
al curs de cuina al Restaurant El Bulli.
Confrare d’Honor del Serenisimo Capitulo del Vino de Olite,
apadrinat pel Marques d’Alella.
He escrit un llibre anomenat “Pecat de
gola” (postres de restaurant) 1990.
He col·laborat en els llibres “Cocinar con agua” “Cuina per els Gormants”.
“la cuina i fruita de Lleida” i “El
libro rojo de la hosteleria de Lleida” tot de l’Editorial Rivera i Rius”.
També he col·laborat en el
llibre “ El agua en la cocina del futuro”, que va esser premiat com el llibre
més innovador d’entre els publicats en tot el món durant 1999, pel Saló Internacional del llibre de la cuina de
Versalles” França. Dels 21 plats de l'apartat de les sopes, verdures i entrants
es va seleccionar la meva recepta “ SOPA DE FARIGOLA”.
He participat en el programa de TV3 La bona Cuina” amb el plat Calamarsets
farcits d'escamarlans i en el Bon dia Catalunya per presentar les
Jornades Gastronòmiques de la Fruita al plat i a TVE, en el programa especial
de l’Aplec amb el plat "Cargols a l’estil
de l’Espluga Calba".
He estat jurat de cuina a l’Escola de Hoteleria de Lleida al concurs
Memorial Angel Moncusi
Membre de l’Institut Català de la Cuina
fundat al 1994.
Membre jurat de Cuina Liviana 2010 ,per escollir “millor” cuiner, pastisser, gelater, i presentació de
bufets.
Membre de la Fundació Viure al Mediterrani 2006.
Col·laborador i participant dels
programes de cuina a la televisió La
Manyana, en el de "Tapes i taller de cuina", en el 2006-2007
Col·laborador i participant dels
programes de cuina a la televisió Segre
TV "Plats d’estiu" en el 2006-2007
Q de Qualitat- espot publicitària amb Cuina de Lleida
He fet tallers d’hàbits de l’Alimentació.