Serveis complementaris

  • Llista de compra.
El nostre  serveis  no inclou, normalment, anar a fer la compra dels ingredients per a cuinar a casa seva, que deixem que siguin els nostres clients qui puguin fer on els convingui. No obstant, volem ressaltar la conveniència que la matèria prima sigui de bona qualitat. Nosaltres podem recomanar-los quins productes i marques i on trobar-los. I, si fins i tot necessiten que anem nosaltres, el cost del servei és de 30 €, a més del valor de la compra.


  • Lloguer de parament.
Habitualment el parament per a muntar la taula per a un banquet, fem servir el que disposi el nostre client. Vaixelles, cristalleria, coberts, tovalles, etc., són els que el client trïin. Si prefereixen que li preparem la taula amb altre tipus de parament, només cal que ens ho digui i li farem un pressupost del que sigui necessari.


  • Servei de cambrer.

Si a més de contractar la cuina vol que li servim l’àpat, disposem de servei de cambrer, que prepararà la taula i els servirà curosament el menjar i begudes.
El lloguer del cambrer es cobrarà per hores i el seu preu és de 25 €/hora (màxim 6 hores).
  • Vins i caves.
Disposem vins i caves que els recomanem per que vostès puguin triar al seu gust. No obstant, vostès tenen la llibertat de posar les begudes que desitgin, que igualment els hi servirem.